nedeľa 18. septembra 2016

Jeseň u nás doma

Nielen dátum v kalendári, ale aj farebné listy padajúce zo stromov oznamujú príchod jesene. U nás doma sme už tiež pomaly začali pripravovať jesenné dekorácie, ktoré by skrášlili náš dvor či interiér. Keďže zbožňujem šitie, rozhodla som sa pomocou látky priniesť jeseň aj k nám domov...




Plátené tašky sú u nás veľmi obľúbené. Máme ich niekoľko, tentoraz som však zvolila jesenný motív v tvare jablka. Tašky tohto typu sú veľmi vkusné a praktické. A čo je hlavné, veľa sa do nich zmestí...


Jablko vyrobené z hliny má už mnoho rokov, no napriek tomu dodnes má čestné miesto medzi ozdobami, ktoré zdobia náš dom. Pochádza ešte z čias keď moja dcéra chodievala na keramický krúžok.


Na jesenné dekorácie možno použiť aj kamene. Vďaka farbám a štetcu sa dá na tento materiál namaľovať takmer čokoľvek. Namaľovať podobné obrázky nie je žiadna veda, preto to zvládne aj človek bez skúseností.


Jeseň je najfarebnejším ročným obdobím, má neopakovateľné čaro. Preto si užívajte posledné hrejivé slnečné lúče, zber gaštanov, či prechádzky v parku plnom napadaného lístia.
Prajem pekný deň! :-)



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára